Publisert av: Trine | 14/09/2011

Hva skal du foreta deg når du plutselig havner i fortiden?

Hva skal du foreta deg når du plutselig havner i fortiden og ikke vet noe mer om den enn at hesten til grandgrandgrandgrandgrandonkelen din het Fet Annie? Nettopp, du holder hodet kaldt. Det er i alle fall dette Gwendolyn prøver å gjøre da hun oppdager at hun ikke bare er bæreren av tidreisegenet i familien sin, men at hun i tillegg er utvalgt til å få orden på fortiden. Og selvsagt er det den arrogante Gideon som skal hjelpe henne med det! Ikke så rent lite motvillig gir det umake paret seg i kast med et eventyr av en ganske spesiell art.

SafirblåRubinrødRubinrød er det første boken i en triologi og som fortsetter i Safirblå. Den tredje er ennå ikke utgitt på norsk.

Det er morsomme og spennende bøker. Der jeg flere ganger flirer høyt åt alt rart og artige ting som blir sagt og gjort! Kerstin Gier har en egen miks av fantasy, spenning, kjærlighet, historisk roman og humor. En blandning som etter en litt treg start fungerer utroligt bra! Gwendolyn er en tullete tenårsjente som i sin egenhet sjarmerer. Og der man ikke vet hva mennskene hon møter egentlig er ute etter.

Selv om boka har ungdom som tenkt målgrupp er det mange som kommer ha glede av fortellingen. Jeg kunne ikke slutte å lese etter å ha begynt.

Nå venter jeg og gleder meg til den tredje boken.

Christoffer Nilsson

Reklamer

Responses

  1. […] Hva skal du foreta deg når du plutselig havner i fortiden? Spennende boktips for ungdomer, og andre som liker gode fortellinger Liv Gade gir boktips til ungdomer Del med verdenFacebookTwitterE-postSkriv utLike this:LikeBe the first to like this post. […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: