Publisert av: Trine | 05/04/2011

Ambassadør Barry B. White besøker biblioteket

Ambassadør Barry B. White besøker biblioteket

Ambassadør Barry B. White (t.h.) besøker biblioteket. Biblioteksjef Hildur Eikås (t.v.).

Direkte fra Murmansk kom den amerikanske ambassadøren Barry B. White på besøk til Sør–Varanger bibliotek onsdag ettermiddag den 5.april i ett strålende solskinn. Han var i følge med bl.a leder av Barentssekretariatet, Rune Rafaelsen.

Det ble en hyggelig stund i sofakroken til BRAC – Barents Region American Corner. Barry B. White var spesielt begeistret for å se sine kjære barnebøker i hyllene våre av Dr. Seuss: «One fish – two fish – red fish – blue fish»  og boken «Green eggs and Ham«, samt «The Cat in the Hat«. Barry B. White takket så mye for besøket ved å overrekke to nye praktverk til samlingen BRAC, «The Norton Anthology American Literature, vol.2» og «Ansel Adams and the Photopgraphers of the American West«.  Barry B. White mente at BRAC på Sør-Varanger bibliotek gir  nordmenn og andre besøkende muligheter til å forstå USA og dets folk bedre.

Ambassadøren takket så mye for den vennlighet han ble møtt med på biblioteket, og hastet videre til nye kvelds møter i Kirkenes.

Sør-Varanger bibliotek satte stor pris på at ambassadøren tok seg tid til å besøke oss i en travel hverdag. Vi minner om at vi har et godt utvalg av både fag – og skjønnlitteratur  i BRAC, og flere gode, amerikanske tidsskrifter i  1 etasje på biblioteket

Hildur Eikås


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: