Publisert av: Trine | 30/03/2011

Levende bøker

Slik begynte detVerdens beste vennerSør-Varanger bibliotek har kjøpt helt ny serie – Levende bok av Tor Åge Bringsværd med Karsten og Petra.

En levende bok er bildeboken på skjerm. Her er det skapt liv i illustrasjonene, lagt til en fortellerstemme (lest av Inger Gundersen), lydeeffekter og bakgrunnsmusikk som samlet gjør boken levende.

Den levende boken er utgitt på en DVD-plate som du enten kan se på DVD-spilleren, i for eksempel bilen, på PC`en, MAC`en eller laste den ned til mobiltelefon med skjerm eller andre lignende portable avspillere.

Vi har:

Slik begynte det! – Tor Åge Bringsværd
Dette er den første Levende Boken om de kjente og kjære bestevennene. Her lærer vi dem å kjenne, og vi får høre om hvordan de møttes for første gang. Inneholder bøkene: «Karsten får ikke sove», «Petra begynner i barnehagen» og «Karsten og Petra er bestevenner».

Verdens beste venner! – Tor Åge Bringsværd
Dette er den andre Levende Boken om Karsten og Petra. De er blitt veldig gode venner, og vi blir bedre kjent med dem og deres familier. Inneholder bøkene: «Karsten hjelper pappa», «Petra vil bli dyrlege» og «Petra vil at alle skal ha en venn»

Hør og se, levende bok!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: